No! These templates were built from the exact tools I used in my wedding planning and design business, but they can be customized for any business!

Our customers include planners, designers, florists, photographers, brand designers, coaches, and more!

01. DO I HAVE TO BE A WEDDING PLANNER TO USE them?
answer:

Upon purchase, you will automatically get access to a downloadable zip file with your template(s).

02. How are the templates delivered?
answer:

We use the Adobe Design Suite and Canva for all of our templates. Our designs were built in Adobe Illustrator or Adobe Photoshop, with most being in Photoshop. The reason we have a couple Illustrator templates is due to documents with multiple pages. Each template is also available to edit in Canva if you aren't well versed in Adobe products.

03. What program do I edit the templates with?
answer:

We do not offer customization at this time. If you aren't graphic design savvy, we have made each template available to edit in Canva!

Canva is an easy-to-use drag and drop program that many business owners use. Even ones who have no training in creating graphics!

04. Do you customize the templates for me?
answer:

Upon purchase, you will recieve an automatic downloadable file including the Adobe templates and a Resource Guide.

In the guide you will find a link to your template in Canva.


05. How do I get access to edit my template in Canva?
answer:

In short, not really.

I take on a very limited number of custom clients each year. The experience includes foundational brand coaching, brand and messaging development, creative direction for brand imagery, and a complete content marketing plan. My custom pricing begins at $10,000 and we are currently booked out through 2018.

11. Do you do logo design? 
answer:

Occasionally, yes. Follow us on Instagram @meganmartincreative and Subscribe to our Newsletter for surprise exclusive sales!

06. Do you ever have discounts or sales?
answer:

Email us at megan@meganmartin.net. Please know, our response time can be delayed. I'm a Mama of 3 and the juggle is real!

07. what if i need support?
answer:

Due to the digital nature of our online templates, we are unable to refund any orders placed.

08. what is your template return policy?
answer:

Imagery used in all template examples is for inspiration only. No images are transferred, distributed or re-sold as a part of this product.

We use the SC Stockshop for many of our images (and even created an entire Lifestyle Collection in collab with them!).

09. WILL I GET IMAGES WITH MY TEMPLATE?
answer:

All of the copy included in your template purchase is free for you to use. But we highly suggest you use it as a template and not straight word for word!

The copy you see is for my ideal customer. Make sure to put your own personality in it for your ideal customer! 

10. CAN I USE THE COPY INCLUDED IN MY TEMPLATE?
answer:

Showit 5 is a powerful No-Code website builder that uses a true drag and drop platform. You can easily customize this exclusive template with a click of a button!

Click. Swap. Drag. Drop. It is really that easy.

01. WHAT IS SHOWIT 5?
answer:

Well, I use Showit ;) I LOVE this website builder. If you can dream it, you can create it. It is magical. Unlike other website builders, Showit 5 is a true drag and drop platform. There are no building blocks to try to fit in and no need to ever look at a line of code. Plus, since it seamlessly integrates with Wordpress for blogging, it wins in SEO!

02. WHY SHOULD I CHOOSE SHOWIT 5?
answer:

Showit 5 is a monthly membership based website builder. You can pay monthly or be billed annually.

The price depends on which tier you choose. You will need to select either Tier 2 ($24/month) or Tier 3 ($34/month) for the Wordpress blog and so the Showit team can help you migrate your old blog posts over (win!).

03. how much is showit 5?
answer:

When I say no-code needed, I mean no-code needed! There's NO downloading files, unzipping them, re-uploading them into the dark corners of scary website land, either.

Upon checkout, you'll get an access code to the template. When you login to Showit 5, it will prompt you to use a shared design. Pop in the code. Website appears!

04. how do i get my website template in showit 5?
answer:

Nope!

This is a magical land of easy peasy click, swap, drag, and drop. You can easily change all font, icons, colors, images, text, and more with a simple click of a button!

05. do i need to know how to code anything?
answer:

In short, YES! So easy. 

You don't need to be a coding whiz or have a masters in graphic design to use Showit.

I've done all the hard work for you. And I'll help you get comfortable with the platform with my signature Showit Off! Master Class included with your purchase!

06. is showit 5 easy to use?
answer:

Along with your Showit 5 membership, you'll get full access to the Showit 5 team for questions, troubleshooting, blog migration, and configuring your domain for launching.

This is one of the main reasons I love Showit so much. They are SO helpful and no question is... out of the question!

07. what if i need support?
answer:

Right now, we do not offer template customization. We've gone above and beyond to help you get from click & swap to confetti toss launch with this template and master classes!

I promise it is easy!

08. will you customize the template for me?
answer:

Yes, Showit 5 has built in search engine optimization helpers right in your website builder. Score!

And since it runs with the power of Wordpress, you can rest assured that you are investing in a top of the line online web presence. 


09. is showit 5 seo friendly?
answer:

Yes mam!

This template was designed to look stunning on every single screen. In the Showit 5 editor, you'll be able to easily edit your mobile ready website right beside your desktop version.

So simple!

10. is this template mobile responsive?
answer:

If you currently have a blog, Showit will migrate your posts (for free!) once you are ready! You won't have to stress about making that techy stuff!

Make sure to leave room on the calendar for the Showit team to migrate your blog. It can take up to 4 business days. 

11. what will happen to my CURRENT blog posts?
answer:
Home
showit websites
marketing templates
guides & classes
about
free resources
contact
blog
let's connect
customer login