We get it. You're short on time and wishing someone, anyone could wave their magic wand and make the site of your dreams appear all branded to perfection just for you. Consider your wish granted! Now you can get the stunning website template you've been eyeing and have our team do all the heavy editing lifting. Abra cadabra! 

say
hello
to done
for you.

team mmc!

for our Showit5 Full Website Templates

template customization with

upgrade details

upgrade

details

DONE FOR YOU CUSTOMIZATION IN 3 WEEKS

You heard right! Get on our calendar (see our availability below!) and then get ready to have Team MMC make your website dreams happen in 3 weeks time!

PRIVATE CLIENT PORTAL

After you add the template upgrade onto your template purchase (done at checkout!), we will send you an invitation to your private client portal for a streamlined experience.

PREP WORK GUIDE & CHECKLIST

We've made a list and will check it twice. As soon as you upgrade, we will immediately send you access to the Template Customization Guide & Checklist so you can know what to expect!

COMMUNICATION & SUPPORT

We are here for you every step of the way during your customization experience. Send us a note at any time in your private client portal and we will help you out!

launch assist

Along with your customization, we will help facilitate the launch prep work with the Showit Team including domain configuration, blog migration, and publishing your new site. 

lifetime cheerleaders!

In case you didn't know, we LOVE our customers. We can't wait to cheer on your big launch and watch you grow your biz and brand. We're always just a note and a high five away!

see the full list of what's included

what's included in your template upgrade

CUSTOMIZE up to 6 interior pages
customize your home page
CHANGE ALL COLORS FOR YOUR BRAND
upload your fonts
input your logo

what we do

custom newsletter form styling for mailchimp or convertkit
CUSTOMIZE one landing opt-in page
CUSTOMIZE YOUR instagram link PAGE
CUSTOMIZE YOUR blog
CUSTOMIZE YOUR contact PAGE
assist the launch process with the showit 5 team
insert your copy & ensure it looks polished
resize and upload your website images

*Template customization does not include custom design. We don’t add new elements or custom design new pages. Your template upgrade includes customization of the website template as is. If there are certain elements you don’t need in the template design, we can simply hide them for now. That way you can access the designs later on should you want them in the future!

see our availability

get a first look at our current openings!

*you'll schedule your start date after you upgrade (upgrade available at checkout!)

upgrade investment $997

Pages included in your template upgrade are:

The Home Page
Up to 6 Interior Pages
The Contact Page
The Blog
The Instagram Link Page
1 Landing Page
and Newsletter Form Styling!

01. how many pages will you customize?
answer:

Once your start date arrives, Team MMC will have your template ready to go and polished for launching in 3 weeks! 

02. how much time will this take?
answer:

We have a checklist created for you that crosses every t, but to give you an idea, you'll need to provide us with your logo (if desired), brand colors, brand fonts, images to fill your site, copy to fill your site, and access to your website accounts to help facilitate a smooth launch with Showit. 

03. what will I need to provide?
answer:

Copywriting is not included in the template upgrade. You will need to provide all copy for the customization (we've got a Copy Doc template to help you make it happen!).

04. Will you write my website copy?
answer:

We prefer all images be high-resolution. That way we can resize them for the template design and make sure they are optimized for web use. 

05. what size should my images be?
answer:

All prep-work and deliverables are due one (1) week prior to your scheduled start date. If you don't get your prep-work turned in on time, you will have to reschedule your start date on a first come first serve basis. You'll get access to the full list of items we need as soon as you purchase so you can get a head start! 

06. WHEN DO I HAVE TO TURN EVERYTHING IN FOR YOU?
answer:

All of our client communication is housed in our private client portal, Honeybook. You will use this portal to send us notes and upload all prep-work items! 

07. how will we communicate?
answer:

Your template upgrade includes customization of the website template as is. That means we don’t add new elements or custom design new pages. If there are certain elements you don’t need in the template design, we can simply hide them for now. That way you can access the designs later on should you want them in the future!

08. Do you change the page layouts?
answer:

This template upgrade is for styling customization only. It does not include custom SEO services.


09. will you optimize for seo?
answer:

Our template customization services are exclusive to the MMC Premium Full Showit 5 Template line only. 

10. WILL YOU CUSTOMIZE A TEMPLATE FROM ANOTHER DESIGNER?
answer:

find your perfect site

and add the template upgrade customization at checkout to begin!

shop the collection

as seen on

Home
showit websites
marketing templates
guides & classes
about
free resources
contact
blog
let's connect
customer login