treat yo elf - showit 5 BLOGGER TEMPLATE

full product details

Self care? Everyone is talking about it. Gotta find a way to fit in in, right? Well it is kinda hard to take that time when you're dealing with a website that just doesn't work. Creating regular content to market your business and make money takes enough creativity, it shouldn't come with website woes, too. Don't worry girl, Mama Elf has got you.

finally. a stunning showit 5 website template built for bloggers & content creators. 🙌

click. swap. drag. drop. it's that easy.

After months of studying how the big blogs function, what bloggers need to stay on top, and speaking directly to the gals who are actively creating content, I've built the ultimate template to take you from hobby to pro.

Santa's elf did all the hard work so treat yo self, girlfriend! 

$497

add to cart

view the live demo

This Exclusive Website Template uses the power of Showit 5. A No-Code website builder. Seriously. Each template is built to be lightning fast to edit & make it yours. We've put 7 years of learning magnetic branding, effective marketing, and the science of conversion into every page so you can grow like a boss. No sweat.

click.
swap.
drag.
drop.

it's that easy.

Welcome to Showit 5 x MMC

launch it with a confetti toss.

template features

template

features

easy peasy drag & drop website

This template is powered by Showit 5, a magical unicorn disguised in a powerful No-Code Website Builder. wink wink. You'll never have to figure out a line a code to make this template yours.

100% customizable

If you can see it, you can click it, swap it, drag, and drop it (like it's hot). Every font, icon, color, image, and detail is 100% easily customizable for your brand with a click of a button.

design built for content creators

We obsess over gorgeous details, too. But this template isn't just a pretty face. The layout and functionality is strategically built to help grow your brand and convert visitors into long term leads. Win!

responsive design

Open Showit 5. Pop in your template in under 5 seconds (seriously!) and get a fully styled website add on that looks stunning on every desktop, laptop, tablet, and phone.

LIFETIME SHOWIT 5 SUPPORT

Along with your Showit 5 membership, you'll get full access to the Showit 5 team for questions, troubleshooting, blog migration, and configuring your domain for launching. You'll LOVE them!

LIFETIME TEMPLATE UPDATES

If we make an update to the template, you'll get it delivered to your door... er inbox. ;) You won't ever have to pay another dime to get access to any future revisions! 

ROCK SOLID SECURITY & BACKUPS

Showit 5 takes security seriously. You won't ever have to stress about your website shutting down. The Showit software runs regular design backups every 10 minutes and daily blog backups. Whew!

bonus! Showit Off! Master Classes

With your template add on purchase, you'll also get access to our ShowIt Off! Master Class and an additional training just for Treat Yo Elf. This master class is packed with video tutorials to walk you step by step through starting with Showit 5 and blogging with the platform. 

and so much more...

see the full list of detals included

details exclusive to treat yo elf

terms & privacy page
contact page
about page
single post page
blog home

click to see the pre-designed pages

instagram link page
search results page
sort by author page
2 category style pages
opt-in landing page
post opt-in thank you page
404 page
team member, press, or portfolio canvas
click & swap customizeable icons
styled opt-in forms for convertkit and mailchimp
newsletter pop up
gorgeous interactive details!

little details

blog mega menu
instagram widget
custom blog sidebar
interactive video channel
multiple styling options
copy examples to help you know what to say where!

curious how you can make it yours?

see these real examples of treat yo elf customer websites!

Showit 5 is a powerful No-Code website builder that uses a true drag and drop platform. You can easily customize this exclusive template with a click of a button!

Click. Swap. Drag. Drop. It is really that easy.

01. WHAT IS SHOWIT 5?
answer:

Well, I use Showit ;) I LOVE this website builder. If you can dream it, you can create it. It is magical. Unlike other website builders, Showit 5 is a true drag and drop platform. There are no building blocks to try to fit in and no need to ever look at a line of code. Plus, since it seamlessly integrates with Wordpress for blogging, it wins in SEO!

02. WHY SHOULD I CHOOSE SHOWIT 5?
answer:

Showit 5 is a monthly membership based website builder. You can pay monthly or be billed annually.

The price depends on which tier you choose. You will need to select either Tier 2 ($24/month) or Tier 3 ($34/month) for the Wordpress blog and so the Showit team can help you migrate your old blog posts over (win!).

03. how much is showit 5?
answer:

When I say no-code needed, I mean no-code needed! There's NO downloading files, unzipping them, re-uploading them into the dark corners of scary website land, either.

Upon checkout, you'll get an access code to the template. When you login to Showit 5, it will prompt you to use a shared design. Pop in the code. Website appears!

04. how do i get my website template in showit 5?
answer:

Nope!

This is a magical land of easy peasy click, swap, drag, and drop. You can easily change all font, icons, colors, images, text, and more with a simple click of a button!

05. do i need to know how to code anything?
answer:

In short, YES! So easy. 

You don't need to be a coding whiz or have a masters in graphic design to use Showit.

I've done all the hard work for you. And I'll help you get comfortable with the platform with my signature Showit Off! Master Class included with your purchase!

06. is showit 5 easy to use?
answer:

Along with your Showit 5 membership, you'll get full access to the Showit 5 team for questions, troubleshooting, blog migration, and configuring your domain for launching.

This is one of the main reasons I love Showit so much. They are SO helpful and no question is... out of the question!

07. what if i need support?
answer:

Right now, we do not offer template customization for blogger templates. We've gone above and beyond to help you get from click & swap to confetti toss launch with this template and master classes!

I promise it is easy!

08. will you customize the template for me?
answer:

Yes, Showit 5 has built in search engine optimization helpers right in your website builder. Score!

And since it runs with the power of Wordpress, you can rest assured that you are investing in a top of the line online web presence. 


09. is showit 5 seo friendly?
answer:

Yes mam!

This template was designed to look stunning on every single screen. In the Showit 5 editor, you'll be able to easily edit your mobile ready website right beside your desktop version.

So simple!

10. is this template mobile responsive?
answer:

Yes! Most widgets like RewardStyle and other affiliate/media companies are added directly into your WordPress account and auto populate in your blog posts. If you use ad companies to generate revenue, you may need to connect with the Showit team to help you install those apps or widgets. You can contact the support team anytime in your Showit Editor! 

11. DOES THIS TEMPLATE WORK WITH AFFILIATE/MEDIA WIDGETS LIKE REWARDSTYLE?
answer:

get the confetti ready.

you're just a click away from the blog of your dreams!

buy treat yo elf

as seen on

showit websites
showit add ons
showit for bloggers
courses
START HERE
blog

Get your free guide: The Fast & Free Way to Figure Out if Your Website Converts!